marți, 11 ianuarie 2011

Favorite beauty products - 2010


Hello ladiez,
Am revenit cu greu,ce-i drept,la postarile de alta data. Din pacate sunt extrem de racita, gripa asta imi da mari batai de cap,febra+tuse+dureri in gat+ nas infunat - va mai scarbesc mult?!
Anyway, stand intinsa aka aproape adormita va scris cu ultimele , defapt penutimele mele puteri :) really mi-e somn,desi m-am trezit acum 2 ore.
M-am gandit din decembrie sa va fac un top al produselor mele, defapt nu e top,sunt doar produse pe care eu le folosesc zilnic,de foarte mult timp. Dupa modelul fetelor din US , am vazut ca circula tag la top-ul asta.
Anyway, n-am fost taguita, dar nici nu trebuie sa fiu ca sa scriu treburi de genul :)
So, let`s see...




Olay Definity - Spuna hidratanta 
O folosesc de ceva timp ca baza sub fondul de ten si e absolut perfecta. Plus ca are consistenta de spuma,care ma incanta. Dupa cum stiti,prefer creme/produsele skincare care sunt light.


Olay Definity Eye - Crema iluminatoare de ochi 
Tot pe acelasi sistem, deci sub fondul de ten, o folosesc. E cea mai buna crema iluminatoare de ochi pe care am folosit-o pana acum ( chit ca n-am prea multe la activ ). 





Vichy Eau Thermale 
Este un produs excelent, il folosesc sa umezesc pensula  ( care este una elf si o vedeti mai jos putin ) si sa intind frumos fondul de ten cu o consistenta mai groasa. Cu 2 pufuri pe pensula intind tot fondul de ten. 
Si sincer recomand tehnica asta tutoror fetelor care sunt fane fondurile de ten groase gen Revlon Colorstay, Astor 24H , Estee Lauder Double Wear etc.


Pensula Powder Brush de la ELF 
O folosesc pt fondul de ten, iar impreuna cu apa termala dau un finish airbrushed, minunat. Recomand.
* imi cer scuze ca e murdara. E spalata recent, de 2 zile,dar asta e rezultatul fondului de ten.




Fonduri de ten
- VICHY - Flexilift teint 
Deci este fondul de ten ideal pt mine. Are un glow superb,nu foarte accentuat, acoperire medie, se intinde foarte bine, consistenta light, nuanta mi-era perfecta, ce mai? L-am terminat repede ce-i drept. M-a tinut 3 luni, in conditiile in care orice alt fond de ten ma tine 6luni.


- Astor Perfect Stay 24 H fondation.
L-am comparat cu colorstay de la Revlon si are multe chestii in comun, ba la inceput am crezut ca e exact acelasi produs, doar schimbata eticheta. Este un fond de ten cu acoperire mare, pt tenurie cu probleme este ideal, da un finish de pudra iar consistenta este una heavy dar folosind pensula ELF si apa termala totul se schimba. A devenit fondul de ten favorit,de aproximativ o luna.

Astor Perfect Stay Concealer 
Din aceeasi gama cu fondul de ten, concealer-ul este foarte bun. Acopera foarte bine,este cremos,se intinde usor, nu se aduna , si cel mai important lucru - rezista glorios.
De mult am renuntat la cautarea unui concealer drugstore bun, acum fara sa vreau l-am gasit. Vreau sa zic ca l-am primit, dar ca l-am vazut in Real la cosmetice si costa 14-15lei :)


Astor Automatic Eyeliner - Brown 
Este un creion waterproof,care rezista si se fixeaza foarte usor. Il folosesc pt sprancene pentru ca nuanta lui mi se potriveste perfect. Avand parul brunet, folosesc mereu produse pt sprancene cu 2-3 tonuri mai deschise decat negru.
Creionul functioneaza excelent impreuna cu o pudra pt sprancene, de exp eu o folosesc pe cea de la Wet & Wil,asta doar atunci cand vreau sa-mi reziste machiajul peste 8ore.


ELF All Over Stick - Toasted 
Este un produs 3-1 foarte bun. Nuanta pe care o folosesc eu, nu poate fi purtata pe buze, sau doar impreuna cu un gloss deschis la culoare. Eu il folosesc pe pometi ca baza pt bronzer si iluminator. In felul asta machiajul rezista eroic,peste 8ore. Il mai folosesc ca baza pt farduri, dar asta doar peste primer.



MAC - Bronzing Powder - Refined Golden 
Este my HG bronzer, nuanta ideala cred eu. Mi-e groaza ca se apropie de tavita ( se vede si-n poza ) si nu vreau sa se termine. Ori ajung in Bucuresti si-l cumpar, ori rog o prietena sa mi-l cumpere, ori fara bronzerul asta nu pot trai :)) Pe bune acum, trebuie sa-mi refac stocul in curand.
Pe langa asta,mi-as dori sa incerc bronzerul Too Face - Chocolate Soleil.



ELF Golden Bronzer - Golden
Un bronzer iluminator foarte bun. Nu e atat de strident, iar particulele de shimmer nu sunt deloc mari. In combinatie cu bronzerul MAC da foarte bine. Iar nuanta care s-a terminat ma ajuta la iluminatul pometilor.





Nyx Jumbo Pencil - Milk
Il folosesc ca baza peste primer. Intinsifica nuanta fardurilor,si le face mai usor de aplicat si de intins/blenduit. Nu am decat cuvinte de lauda pt produsul asta, si cred ca nu sunt singura :)



Stila Smudge Pot - Black 
Dupa cat de folosit este va imaginati cat de mult imi place. Acum s-a cam uscat, si folosesc diferite tehnici prin care sa-l readuc la viata, pentru ca iubesc finish-ul mat al lui ( desi acum 1 an eram fan glossy eyeliner ).
In urma cu cateva zile am descoperit o tehnica foarte buna de aplicat gel-linerul aproape uscat. Voi revenit intr-un alt post cu amanunte :)




L`Oreal Volume Millions de Cils - Black 
O folosesc relativ de putin timp, aprox o luna , dar o iubesc. Este un fel de Volummissime dar care ofera si alungire. Este o mascara drugstore care ofera foarte multe. O recomand sincer.
In urmatoarea postare despre mascara , voi avea si swatch-uri la ea :) sa vedeti ca nu vorbesc prostii.




Farduri
- MAC Eyeshadow - HUSH 
Este o nuanta foarte frumoasa pt highlight. Il folosesc aproape zilnic pt iluminatul coltului interior si sub sprancene.



Oriflame Visions Single Eyeshadows - Spicy 
Sunt singurele farduri Oriflame care m-au dat pe spate. Pe langa ca sunt super ieftine, au o consistenta cremoasa, un finish usor metalic sau mat , sau shimmer - dar de calitate , se blenduiesc extrem de usor si culoarea care o ofera e exact cea din tavita. Deloc schimbata. Imi pare rau ca nu i-am facut swatch sa vedeti cat de pigmentata e.
Vorbesc la plural despre ele pt ca am toate nuantele, dar asta mi-a atras atentia in ultimele 2-3 luni, si o folosesc aproape zilnic in my everyday makeup. E o nuanta superba de copper.


Urban Decay - Ecstasy 
Daca nu sunt nude sunt mov. Asta e clar. Dupa nebunia cu albastru royal acum sunt axata pe mov royal. Iar nuata oferita de Urban Decay este absolut superba. Iubesc subtonul albastrui pe care-l are.
O combinatie superba impreuna cu 92 de la Makeup Forever.



MAC lipstick - High Tea 
Il am de ceva timp,dar l-am tinut in dulapioar ca intr-o vitrina, si nu inteleg de ce. De vreo 2luni il folosesc zilnic. Am renuntat la nude-ul perfect mat cremos , si m-am axat pe nude-ul soft. Si bine am facut :)




Astor Shine Deluxe Jewels Gloss -
Cand nu folosesc High Tea ma axez pe gloss-ul asta. Care sta permanent in geanta. Si daca uit sa ma dau cu gloss/ruj il folosesc mereu. Nuanta nu coincide cu cea din sticluta, ci e una aproape nuda cu paricule aurii. 


Demachiant bifazic Payot 
Este demachiantul ideal. Am folosit multe demachiante bifazice in ultimii 3-4ani, si vreau sa zic ca produsul asta il pot compara lejer cu cel de la Lancome, care mie personal mi-a placut mult.
Am nevoie de fix o discheta pt ambii ochi iar daca intra in ochi nu ustura. Sterge produsele waterproof la fel de bine. 



Si cu asta am incheiat postarea, care mi-a luat ceva timp totusi. Si mi-a trecut si somnul cat de cat.
Vreau sa va anunt ca zilele asta va pregatesc 2 surprize :) deci fiti pe faza!

Va pup & imbratisez
ROXIE

28 de comentarii:

Mina spunea...

si mie imi plac produsele vichy. mi se par foarte bune si cand le folosesc fata mea e fiarte fina si curata.
xoxo
mina

Dee spunea...

si mie-mi place million cills :X

dar stila smudge pot s-a uscat si se faramiteaza si imi intra in ochi :(( la fel si cel gri...

Olay sunt din strainatate, nu?

Anonim spunea...

Ce tip de ten ai?

Anda Zelenca spunea...

Pe mine nu m-a incantat Volume Milions de Cils, dar recunosc ca nu l-am folosit de multe ori si poate trebuie sa se usuce puuuutin ca sa isi faca treaba asa cum trebuie.
Te pup.

Iulia spunea...

Cred ca e interesant demachiantul bifazic. Cat despre apa termala Vichy - si eu sunt tare incantata de ea. Eu abuzez de apa termala pe timpul verii - mereu o am in geanta si ma racoresc cu ea cand imi simt tenul mult prea imbacsit.

Chocolate spunea...

http://chocos-pretty-things.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award-planuri.html

Eduardo spunea...

You must be wondering what's a boy doing here.
You have a great blog.
I just want to say thank you for blogs like yours taht make women even prettier.
A hug.

EDUARDO

Nellz spunea...

si mie imi plac produsele vichy.am achizitionat si eu multe produse de la ei si care sunt foarte bune,in special fondul de ten.:d
te`am nominalizat pt. Stylish blogger Award. :d
pupici:*

Chocolate spunea...

Abia acum am citit postarea si vreau sa zic ca sufar ca mi se termina gelul demachiant de la Payot.
De aproape un an si jumatate, cat mai am din el, sigur o sa ajunga la un an si jumatate de folosire zilnica.

Sunt curioasa care e a doua surpriza.

Eduardo spunea...

Thanks for becoming a follower.
A big hug, I'll be back.

EDUARDO

Anonim spunea...

Ai un blog award de la mine:)kiss*

Roxie spunea...

@Faboulista : Si mie imi plac :) si le folosesc de cativa ani. DIn cate am inteles persoanele se impart in cei care iubesc produsele lor, si cei care le detesta :)

Roxie spunea...

@Anais : Da, Olay-ul il am de la cineva din Spania. Noua ne-au bagat doar 2 game, rusine! :))

De cat timp ai Smudge Potul? Vreau sa zic ca pe cel gri il am aproape intact, si e nu e uscat deloc.

Roxie spunea...

@cristinamar: Normal spre mixt - usor gras in zona T si uneori o idee uscat pe pometi.

Roxie spunea...

@Anda : Tot ce e posibil :(
Ce fel de perie preferi? cea normala? sau cea din plastic? Poate sa fie si asta o problema ... Ce sa zic.

Roxie spunea...

@Iulia : Si eu abusez de apa termala. :)) Are diverse intrebuintari la mine si daca-ti vine sa crezi o port mai mereu cu mine.

Roxie spunea...

@Choco : Multumesc :*

Roxie spunea...

@Eduardo : Wow, thank you much for your comment. And coming from a guy means a lot.
Hugs :)

Roxie spunea...

@Nellz : Si mie imi place un anume fond de ten de la ei. SI sa nu mai vorbesc de creme :)
Multumesc de award :*:*

Roxie spunea...

@Choco : din Italia l-ai cumparat nu? Nu stiu ce ma fac cand se termina si cea dea 2 sticluta :(
O sa-l caut si la unguri,clar!

Roxie spunea...

@Magical Makeup : Multumesc mult:*

Dee spunea...

eu am smudge pot-urile din august-seprembrie 2009... cam ar trebui aruncate... cred :D

Chocolate spunea...

L-am luat de la Livigno, un oras la granita Italiei cu Elvetia.
Ma duc in mai in It, daca il gasesc ti-l iau? Sau dam comanda la mama. :))

cLyyy0 spunea...

buna, crezi ca ai putea sa faci swatch la fardurile oriflame visions pe care le ai? le-am vazut in sfarsit in catalog si nu ma hotarasc pe care sa le iau... multumesc anticipat.

Anonim spunea...

Wow, this post is fastidious, my sister is analyzing these kinds of
things, thus I am going to tell her.

my page ... diets that work for women

Anonim spunea...

Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you so much, However I am having problems with your RSS.

I don't know the reason why I can't subscribe to it. Is there anybody else having identical RSS issues?
Anybody who knows the solution will you kindly respond?

Thanx!!

my blog ... acoustic guitar chords for beginners

yanmaneee spunea...

converse shoes
lebron 13
hermes handbags
kevin durant shoes
kd 11
cheapjordans
yeezy boost
christian louboutin shoes
nmd
jordan 13

soslought spunea...

u4x35i3c27 c3u78h9c32 p5m51i6p80 c1k89m4e64 j4d58h5i80 t3x01d5q44