joi, 17 martie 2011

Produse Ivatherm

Hello ladiez,
Astazi am fost tare tare incantata, am primit avizul pt ridicarea coletului de la Ivatherm by Trender. M-am bucurat mult, chiar nu ma asteptam sa le primesc atat de repede. Pachetul a ajuns fara probleme, produsele ambalate ca la carte, se vede si-n poza de mai sus despre ce vorbesc. 
Inainte sa despachetez produsele, am citit foile cu indicatii si pliantele Ivatherm primite in pachet, asa am mai descoperit inca 2 produse pe care le-am adaugat in wish-listul meu. 

Ce pot sa spun? Am ales 2 produse care sunt nelipsite din colectia mea de makeup&skin care, si anume lotiunea micelara si fondul de ten din mai multe motive. 
Eram cu ochii de mult timp pe lotiunea micelara de la Ivatherm,dar lucrurile s-au aranjat in asa fel incat sa primesc o ofera buna la lotiunea micelara de la Vichy via Farmacie, si asa m-am ales cu 2 bucati,deci mi-au ajuns o vreme buna. De vreo 2 sapt am ramas fara lotiunea minune micelara iar cea de la Ivatherm a cazut la fix. Nici n-am stat sa ma gandesc prea mult,am stiut clar ca vreau sa o testez. 

Si apoi, fondul de ten, care cred eu, e unul dintre cele mai controversate produse makeup existente,si mereu suntem in cautarea produsului ideal, ferice de cele care si-au gasit HG-ul :)) 
So,moment foarte bun pentru a testa si a imparti cu voi experienta mea cu Ivatherm - Fond de ten fluid pentru piele sensibila, pentru ca sunt convinsa ca sunteti interesate de produsul acesta. 

Postul acesta a fost un preview la 2 dintre produsele la care le voi face review cat de curand. Le voi testa timp de 2 saptamani,si voi reveni cu pareri.
Va pup si sa aveti o vineri linistita :)
Roxie

7 comentarii:

Madlen spunea...

si eu am ales lotiunea micelara:X...nu am stiut ca au fdt poate luam si eu,dar daca nu mi nimeream nuanta(am probl cu asta de fel)imi parea rau.asa ca mi am ales o crema pentru ten gras cu tendinta acneica:X.pupici.sa le folosesti cu placere:)

Unknown spunea...

Sa le folosesti cu placere Rox! :*

Anonim spunea...

eu le-am testat pe ambele si mi-au placut! sper sa-ti placa si tie :)

Camy spunea...

si eu am ales lotiunea micelara :)

sa le folosesti cu placere!

Anonim spunea...

Sa le folosesti cu placere!:*

A.M. spunea...

ai un tag la mine :)

Sigina spunea...

asa ma gandesc si eu, ca vreo 2 sapatamani sunt suficiente pentru testarea acestora. La Farmec am avut nevoie de mai mult. Sa le folosesti cu placere, sunt curioasa tu ce zici de fdt :)