sâmbătă, 26 martie 2011

Review : Too Faced - Naughty & Nice palette

Hello ma ladiez :)
Am tot zis pe facebook ca voi posta review-ul la "urmatoarea" paleta Too Faced, si nu m-am tinut de cuvant. Nu inteleg de ce nu m-a atras de nici o culoare. Bine, toata lumea stie ca nu sunt fan review-uri - like sa le fac eu - chit ca nu e big deal, nu? Nu e atat de greu si nici complicat sa spui cateva fraze despre un produs. Eu sunt genul care pun accent pe poze sau imagini in general, si de aia prefer ca review-urile mele sa contina multe poze, si din mai multe unghiuri, si din motivul asta review-urile la produse sunt oarecum pe ultimul loc pentru mine ( drept urmare nici n-am decat cateva la activ ), nu e chiar atat de fun sa prelucrezi(sa scrii,sa crop-uiesti etc) multe poze. 
Stiu ca multe fete mi-au propus si chiar au fost entuziasmate cand am zis ca voi posta review-uri la paletele mele, de aia am preferat sa ma mobilizez si sa  adun material pentru treaba asta. Am adunat foarte mult material,dar intre timp m-am luat cu lucrurile mele de zi cu zi si n-am mai reusit sa am continuitate si i`m sorry si chiar va rog sa ma iertati daca voi avea zile cand nu voi reusi sa postez. 
So,ca sa nu o mai lungesc atat , astazi v-am pregatit un review la paleta Naughty&Nice de la Too Faced
Daca sunteti fane ambalaje dragute si roz si cu sclipici si cu pietricele si cu mai stiu eu ce briz-briz-uri ,girly like eh sunt pentru voi! Si da, ele dau bine ca si cadouri, really. 

Paleta Naughty & Nice se incadreaza perfect brandului Too Faced, cutiuta este roz cu un design dragut, victorian style,cu imagini pin-up si cu sigle la vedere. Marimea paletei se invarte undeva in jurul a aproximativ 10,5 cm - 11 cm lungime , 9cm latine si aprox 3cm inaltime. Pare destul de mare pentru cat sunt pastilele inauntru de mici. 


Are atasat in partea dreapta un sertaras unde au adaugat o mini pensula din par si cu un buretel in celalalt capat. Din pacate mie nu-mi foloseste la nimic, chit ca imi pare calitativ ok. 
Si da,doar mie mi se pare inutila ideea ca i-au oferit un intreg sertaras pensulei?


Imi place ca au fost atenti cu ambalajul si ca au atasat tot felul la chestii - de exp materialul de la sertarase,care chiar ajuta la deschiderea cutiei.


Cunosc produsele Too Faced inca din 2008-2009, am palete inca de pe atunci, si pot sa va spun sincer ca si-au imbunatatit calitatea in timp,veti vedea in review-urile care urmeaza despre ce vorbesc. 

Nuantele din Naughty & Nice sunt superbe, sunt cateva chiar unice la mine-n colectie, iar combinatia fard-ruj stiu ca nu e cea mai fericita intr-o paleta, dar e foarte practica. 
Incep cu partea Naughty - o combinatie de negru + silver si un strop de mov levantica, da un perfect naughty smokey eyes.  Si in functie de cat de indraznete suntem , putem adauga rosu sau roz intens sau doar gloss like. Rujurile imi plac, exceptie cel din mijloc care e usor frosty.
- partea dreapta - farduri , stanga - rujuri

* fardurile sunt sub baza lor Too Faced Shadow Insurance

Partea Nice e mai mult day like - soft like. Nuantele din pacate nu sunt unice,se gasesc extrem de usor, de exp la Seventeen, si ma deranjeaza ca maro-ul de sus,nu e atat de inchis cum mi-as fi dorit eu, cu toate astea imi place mult finish-ul lor.In schimb sunt dezamagita de rujuri,unul e frosty - cel din mijloc si cel de jos care nu e deloc pigmentat.
- partea stanga - rujuri , dreapta - farduri



Si asa arata paleta in intregime
Cateva concluzii :
Pro
- cateva nuante frumoase si unice , pigmentate
- nuantele rujurilor sunt superbe , bine pigmentate ( exceptie cel din Nice )
- asortate frumos pentru cele mai ocupate dintre noi - care n-au nici timp si nici chef sa caute nuanta potrivita.
- paleta e practica : 6 farduri + 6 rujuri
- ambalaj atragator
- pret bun : 35lei la reducere , nu stiu pretul intreg
- 2 oglinzi

Contra
- usor prafoase
- nuantele combinate cu rujurile in aceeasi parte.
- pigmentatia o da primerul too faced, fara el nu sunt atat de intense. Imi pare rau ca n-am facut poze fara primer sub.
- cele 2 rujuri frosty






Va pup si sper ca va place stilul meu de review.
Roxie

P.S. Puteti sa-mi scrieti si pe makeupbyroxie@yahoo.com

11 comentarii:

Nellz spunea...

ce`mi plac paletelee:x
au niste culori pigmentate si sunt super 8->
si mai ales designu e destul de frumos :x
si mie totusi imi place acest review.
puup:*

Andreea's blog spunea...

Sunt cumparate recent? :D

Roxie spunea...

@Nellz : Da,design-ul e frumos, iti ia ochii pur si simplu chit ca nu e tocmai ok de depozitat :) Dar trecem peste.
Ma bucur ca-ti place modelul meu de review :) :* Pup

Roxie spunea...

@Andreea : Paleta e cumparata undeva prin februarie. Cand a fost reducerea aia mare in Sephora :)
Pup :*

Chocolate spunea...

Vreau si eu paleta. :-s
E superba. :x

O sa vad pe cine cunosc la Sephora in Ar. Mi-a zis mama ca fata unei prietene lucreaza acolo. Iau legatura cu ea sa fac rost de paleta. :)) Ce bune-s "pilele" cand ai nevoie de ele. :))
Oare cand vor mai fi reduceri la Seph?

Iulia spunea...

buna ai un tag pe blogul meu

Andreea spunea...

Multumim de review! Intr-adevar multe nuante se regasesc si la alte farduri.
Pupici!

LittleD. spunea...

Sunt super frumoase paletele, imi plac nuantele si in special ambalajul.
Mi se pare ca merita, mai ales ca pretul redus e chiar foarte mic.
Sa le folosesti cu placere!
:*

fashion doctor spunea...

TF chiar are produse tare dragute, imi plac si mie mult.mersi pentru review.pup

Bella spunea...

mi-a luat ochii designul :x Chiar stiu sa-si faca produsele sa strige dupa tine din raft :)) Personal ma atrage mai mult cea naughty :D

Mihaela spunea...

Da ne plac review-urile tale, mie cel putin imi plac. Scrii exact ce trebuie, nu te lungesti pe 3 pagini ca sa devina plictisitor. in alta ordine de idei de unde pot comanda una din palete, chiar imi plac?