marți, 26 aprilie 2011

Hello & Sorry + Cateva informatii de giveaway.





Hello dears,
Stiu ca n-am mai scris ceva de mult mult timp, si-mi cer mii si de mii de scuze, si promit sincer sa revin in forta. Asta e o amenintare! Sa stiti :)
Am foarte mult material adunat, dar n-am avut timp si nici dispozitia necesara ca sa postez. Si va rog sa ma intelegeti, nu stiu ce s-a intamplat in ultima perioada cu mine ... pur si simplu am fost foarte lazy. In general sunt lenesa, dar acum am intrecut masura.
Mi-e ciuda de un singur lucru, am cumparat de vreo 2 saptamani niste chestiute pentru un giveaway,si n-am reusit sa ma adun sa fac un post. Dar va fi prima chestie cu care voi incepe, asa ca si o micuta atentie,ca sa ma iertati ca am lipsit atat de mult. Pe maine seara voi da drumul concursului,si cred ca va tine 2 saptamani, si cel mai probabil voi alege castigatoarea cu random.org.
Vreau sa schimb si skin-ul blogului, dar pentru asta imi trebuie timp si nervi ca sa caut un fundal ok,placut si care sa ma reprezinte. Si probabil voi da drumul inca unui giveaway - cu tema header,ca eu sunt total afoana cand vine vorba de photoshop,si sunt sigura ca vom colabora super.
Am multe chestii si idei in cap, si vreau sa schimb blogul sa incerc sa-l fac mai usor de citit si de urmarit ,sa postez inclusiv filmulete. Dar va voi anunta cu timpul ce si cum ...
Pana atunci, ne auzim maine seara cu GIVEAWAY , si de joi voi reveni cu machiaje noi si review-uri si taguri interesante.
Pup si sper sa ca ati avut un Paste fericit! SI ca v-a adus iepurasul ce v-ati dorit!
Roxie

9 comentarii:

Special Koko spunea...

Cred ca lenea a fost de baza la toate :))) Spor la tot ce vrei sa realizezi, sper sa reusesc si eu sa ma mobilizez :)).

puup!:*

Chocolate spunea...

Te amenint ca particip la giveaway. :))

Chatte's World of Colours spunea...

Welcome back, Rox!
Stai linistita, eu inca am starea asta de lene. :))
Pup si te asteptam cu ce ne-ai pregatit. :D

:*:*:*

sunshine spunea...

Abia astept:>
PS:Te invit sa te inscrii la primul meu giveaway;;)
http://sunshinestar9.blogspot.com/2011/04/my-first-giveaway.html

Lauren spunea...

Welcome back si te asteptam cu look-urile!! :*

simi_for spunea...

Nu esti singura cuprinsa de lene si lipsa de inspiratie:))...si eu tot zic ca ma mobilizez si revin in forta dar...
Astept sa vad ce ne-ai pregatit, poate ma motivezi si pe mine:)
Pup!

Lill spunea...

Draga noastra Roxie, intelegem prin ce treci! Nu te ingrijora! Oricum persoanele care te urmaresc constant nu te uita asa repede chiar daca nu mai ai asa mult timp la dispozitie sa postezi des! te pup si nu uita stii tu ce :*

Butterfly spunea...

Wow, filmulete, asta ar fi chiar interesant, sper sa reusesti sa le realizezi, bafta. In ceea ce priveste skin-ul blogului mie imi place cum arata acum. Oricum daca vrei sa il schimbi trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare ca altfel...:D

Anda Zelenca spunea...

Welcome back!:*