luni, 11 aprilie 2011

Review : IVATHERM - Lotiune Micelara

Hello domnite :)
NU am uitat de voi, nu am uitat de blog, ci pur si simplu am fost uber ocupata. Va amintiti ca va spuneam de un proiect foarte mare ce tine de meseria mea? E, incet incet ia contur ceea ce e bine, doar ca ia contur cu energia mea si ma oboseste groaznic.
Oricum intre timp am adunat foarte multe chestii pt voi,printre care si giveaway-ul de care vorbeam in posturile din trecut, multe machiaje, tag-urile de la bloggarite,request-urile si bineinteles clipul cu colectia mea de makeup :) Stiu ca sunt cateva persoane care vor sa o vada,si am sa le fac pe plac.
Am inregistrat si un tutorial,dar inca nu sunt decisa daca sa-l atasez sau nu, mai vedem asta.
Ok,acestea fiind zise, sa trec la treaba,si anume la review-ul promis.
Acum 2 saptamani am primit prin Trender 2 produse Ivatherm,ca sa le fac review-uri iar unul dinre ele e lotiunea micelara. Imi place produsul, chiar foarte mult,si chiar voi renunta la lotiunea tonica sau la cealalta lotiune micelara,si-l voi cumpara in continuare :)

Ce spun ei, pe site-ul oficial IVATHERM  :


Demachiant formulat cu o tehnologie noua potivit oricarui tip de ten, chiar si celui sensibil sau cu dificultati majore: piele grasa cu probleme si imperfectiuni, dermatita seboreica, cuperoza, piele matura sau uscata.
Ultraeficace, ultracalmanta, curata, demachiaza fata, ochii si buzele. Toleranta oculara excelenta.
Inlocuieste cu succes demachiantul clasic, dar si lotiunea tonica. Sterge chiar si machiajul rezistent la apa.

Parerea mea :

- sterge cu usurinta machiajul,fara sa usture,fara sa imi lase fata iritata , deci cred ca poate fi folosita fara probleme de oricine. Cred totusi ca persoanele care au piele sensibila, mai degraba sa foloseasca produse prescrise de medic, nicidecum produse recomandate de persoanele fara probleme grave ale tenului
- are un miros placut , deloc intepator  , dar usor sintetic.
- eu o folosesc ca demachiant al fetei, imi demachiaza bland tenul dar imi trebuie 2 dischete ca sa demachiez tot. Poate si pentru ca folosesc pe langa fond de ten si pudra si bronzer si blush si iluminator, nu imi incarc fata,dar totusi sunt inca 4 produse adaugate.
- am incercat sa o folosesc ca demachiat al ochilor,si nu mi-a facut tocmai bine. Nu mi-a sters mascara,si nu era una waterproof. In acelasi timp,nu ma deranjeaza treaba asta, pentru ca lotiunea contine 30% apa termana Herculane. Pentru mascara folosesc in continuare produse bi-fazice,si asta ca sa nu-mi distrug genele.
- nu-mi place ca e usor lipicioasa, senzatia e deranjanta pe moment,dar dispare in cateva minute. Eu mai aplic cateva puf-uri de apa termala peste si sterg din nou. Asa dispare orice urma de machiaj.
- nu se consuma foarte usor, deci un mare plus.
- costa aprox 45lei in farmacii.

Va pup si maine dimineata va arat cateva bunatati de la Gervoital.
Roxie

P.S. : Sa aveti un inceput de saptamana minunat!

6 comentarii:

Special Koko spunea...

Un inceput de saptamana minunat si tie!:*

ruxy spunea...

mie nu-mi place, ma enerveaza ca-mi lasa fata lipicioasa si incarcata. in al 2-lea rand nu demachiaza deloc bine ochii. nu merita catusi de putin 45 de lei, sincera sa fiu nici 10 lei n-as mai da.

Stilistele spunea...

vreau si eu sa o iau macar o data, pt testare...

Ela spunea...

Multumim pt review!Merita incercat macar odata!

Anca spunea...

Ce produse folosesti pentru demachierea ochilor? ms

yanmaneee spunea...

adidas stan smith men
golden goose outlet
golden gooses sneakers
golden goose sneakers
christian louboutin shoes
golden gooses outlet
yeezy shoes
fitflop sale
cheap jordans
christian louboutin outlet