joi, 18 august 2011

Sneak Peek : Makeup Collection Pics

Hello ladiez,
Pentru ca nu am reusit sa fac ceea ce mi-am propus si voi intarzia ceva cu postarea de astazi, m-am gandit totusi sa nu va las asa,si sa va arat 2 poze - un preview la colectia mea de produse makeup. Mi-ati cerut de foarte mult timp, stiu, dar ca sa o fac intr-adevar ca la carte imi trebuie ceva timp liber  pentru ca as vrea sa fie un filmulet, cred ca ar fi mai interesant.
Am filmat acum 2 luni, defapt a fost o tentativa de filmulet, pentru ca dupa al2lea dulapior s-a luat curentul,defapt eu am fost devina,de ce sa mint, am scapat lapa pe jos si a facut un scurt circuit. Groaznic! Dupa ce a revenit curentul mi-a pierit totul cheful de filmat. As putea sa-l uploadez acum, dar n-ar mai fi de moment, pentru ca de atunci mi-am mai cumparat produse.
Va las totusi in compania pozelor :) .



* in poze apar dulapioarele in care imi tin toate produsele makeup si cateva de skin care , si bineinteles case-ul makeup.
** cutiutele de sus , de deasupra dulapioarelor contin : creioane si tusuri, mascara , gloss-uri si gene false + betisoare si crema de fata. 
*** cutia din stanga jos contine : rujuri 
**** pe masa : pensulele din case-ul Cosmetic-Style , 2 palete - una 78 coastal scents fata capac , si una unde mi-am depozitat diverse farduri single., o chestie din sticla unde am creioane,mascara si chestii pt sprancene pt uzul de zi cu zi, si bineinteles nelipsita oglinda si apa termala. 
***** in CASE se vad produsele,doar ca poza nu e de calitate, e facuta cu telefonul,seara. 



Cam asta e preview-ul, nu stiu exact cand voi filma, dar totusi cat de curand, incerc sa profit de vacanta ca sa filmez.
Nu arata foarte girly, acum imi dau si eu seama, dar in curand imi voi redecora camera,si imi voi face o alta masuta pentru machiaj, si bineinteles voi renunta la dulapioare si de la tot ce inseamna roz si urat in camera. 

Vreau sa mentionez, pentru persoanele care nu doreau sa vada colectia, si probabil au impresia ca doresc sa ma laud, se inseala amarnic. Este un request,si l-am onorat pentru ca mi-a fost mult mai usor sa il postez acum. Totusi cred ca produsele nu sunt esentiale, ci tine de pasiune si de exersare , daca era sa decid singura, niciodata nu postam colectia. 


Va pup si ne citim la urmatoarea postare!
Roxie

4 comentarii:

Deea's Beauty spunea...

wow! Abia astept sa-ti vad toata colectia<3 :X

Ps: de unde ti-ai luat beauty case-ul si cu cat?

pupici:*

Chocolate spunea...

Si eu abia astept sa vad. :X Adica sa fac infarct. :))

Lauren spunea...

Aww da, filmeaza! Abia astept sa vad ce minunatii sunt in case-ul ala :X Si crede-ma, arata mult mai girlie, decat la mine, in enspe mii de portfarduri.. Urmeaza sa le depozitez si eu mai civilizat de la toamna :X pup!

Anda Zelenca spunea...

Uuu...abia astept sa-ti vad colectia. Trebuie sa mai imi iau si eu un dulapior dinala, sa nun mai imi tin atatea chestii pe masa in cosuri si cosulete.;))