marți, 13 martie 2012

Review BeautyUK LipLust , LipGloss BeautyUK Barbie girl & Office Chic + Makeup Look

Hello ladiez,
Astazi m-am gandit ca ar prinde bine un review la 2 produse BeautyUK,si anume trio-ul baked BeautyUK in nuanta Royal Rose si lipgloss-ul BeautyUK in nuanta Barbie girl pe care le gasiti pe site-ul celor de la MakeupShop .


Trio-ul BeautyUK in nuanta Royal Rose 



Ambalajul face parte dintre preferatele mele, si anume imi place faptul ca e simplu, negru si mat. In spate are atasata o pensula care cred ca nu face mare lucru, dar mi-a placut ideea lor.
Initial cand am vazut trio-ul pe site, credeam ca marimea produsului este una mai mica, de exemplu imi imaginam ca are marimea unui single de la Mac, dar am avut surpriza sa constat ca e mult mai mare.

Nuantele sunt foarte frumoase, se intind si se amesteca foarte usor pe pleoape. Sunt pigmentate si pot fi folosite chiar si umede. Mai jos v-am pregatit si un machiaj, ca sa va faceti idee despre produs. 
In poza de mai jos aveti 2 swatch-uri si anume linia de sus e cea a fardurilor simple, aplicate direct din ambalaj, iar jos aveti fardurile aplicate umede 


Gloss BeautyUK lip lust in nuantele Barbie girl si Office chic
Cautam de mult gloss-uri cu scipici, dar sa nu fie unul tipator,sa para vulgar. Cand am dat peste gloss-urile astea m-am bucurat sincer, pentru ca sunt asa cum mi-am dorit. Nu sunt deloc lipicioase, rezista frumos pe buze, au un gust usor mentolat,ceea ce-mi chiar place. 

Si machiajul de care va spuneam : Am folosit trio-ul Beauty Uk si gloss-ul in nuanta Barbie Girl 


6 comentarii:

Juliet spunea...

Imi place machiajul tau de astazi, iti sta foarte bine.

Dariaa spunea...

tare frumos machiajul si iti sta bine !! cam ciudatica pensula de la farduri :-?

Cupcake Splendens spunea...

iti sta foarte bine!imi plac culorile fardului.

Lill spunea...

imi place!

Katrina spunea...

Imi plac foarte mult nuantele fardului de pleoape si se potrivesc perfect cu tenul tau masliniu.

Dli spunea...

Foarte frumos este macheajul , fardurile sunt superbe.