marți, 1 mai 2012

Review : Cream/Gel Eyeliners



Buna fetele mele,
Pentru astazi am ales un review la unul dintre cele mai ravnite produse din industria beauty, anume gel/cream eyelinerul. Pana acum 3-4ani era o adevarata aventura sa pui mana pe unul. Stiu ca abia am reusit sa comand un gel liner de la Coastal Scents :) care din nefericire s-a uscat foarte repede.
Acum detin prea multe pentru cat am nevoie, pe langa cele pe care vreau sa vi le prezint astazi, mai am inca 3 bucati. Promit ca abia cand le voi termina pe toate, sa-mi cumpar altul.




Wet & Wild Mega Eyes Creme Eyeliner - Black 

Este cel pe care l-am cumparat ultimul. Mi-l doream de foarte mult timp, si asta pentru ca are o gramada de review-uri pozitive online. Intr-adevar, isi merita toate laudele. E cel mai cremos eyeliner pe care l-am testat pana acum.

Are o textura mai degraba de gel, dar nu se intinde urat pe pleoapa. Imi place ca nu se transfera in pliul pleoapei, si pentru asta, l-am testat 8 ore fara primer. Culoarea, un negru care nu-si pierde din intensitate.
Raportul calitate - pret este excelent. Il puteti gasi pe site-ul celor de la Makeup-Shop.ro la pretul de 24lei. Vine impreuna cu o mini pensula in unghi, pe care eu personal n-o folosesc. In schimb, pensula care mi-e mereu alaturi in aventura cu gel linere este pensula in unghi de la Elemental Esthetics USA





Sleek Ink Pot Gel-Liner - Dominatrix 
 Cand a aparut si la noi gel linerul de la Sleek, am stiut ca trebuie sa-l am. Cred majoritatea dintre noi stim cat de iubite si de calitate sunt paletele cu farduri de la Sleek, si-mi imaginam ca gelul va fi la fel de laudat. 
Ce imi place la acest produs, culoarea si nuanta ei. Negru este foarte intens,iar finish-ul lui este usor lucios. In schimb, nu rezista la fel de bine pe pleopa ca si cel de la Wet&Wild, se intinde dupa cateva. Il am de aproximativ 6luni si da semne usoare de uscare. Credeam ca va rezista mai mult, ca are un capacel de plastic, cel alb din capac - se poate observa in poza , care practic protejeaza produsul din borcanas.
Per total sunt multumita de raportul calitate-pret. L-am cumparat de pe MyaShop.ro la pretul de aproximativ 28lei. Momentan nu-l mai au pe stoc, in schimb au tusul lichid de la Sleek, care e demential! ( ii voi face in curand un review ) 








Elf Cream Eyeliner Studio - Black 
Este unul dintre cele mai vechi cream linere pe care le am. Este cea mai ieftina alternativa la acest capitol. Si mai ales acum cand cel de la ELF au o promotie de 30%off la toate produsele din gama studio.


Dupa cum vedeti in poza, l-am folosit pana aproape de ultimul strop. Mi-a placut mult, chit ca fara primer se intinde si se transfera in pliu inca din primele 2 ore. Cu primer ( chiar si cel de la Elf ) se schimba povestea, rezista si 12ore. Nuanta de negru nu este atat de intensa ca si cele de mai sus, iar aplicata pe pleoapa devine mata. Problema cea mai mare a acestui gel liner este ca se usuca foarte repede, in 4-5luni mie mi-a dat primele semne de uscare. L-am resuscitat de 2 sau de 3 ori pana acum, dar si-a pierdut din proprietati de atunci.

Il puteti gasi pe ElfCosmetics.ro la pretul de 18lei , iar acum, daca va grabiti, prindeti oferta de 30%off la gama Studio, si-l gasiti la pretul de 12,60lei :) 






Acesta fiind spuse, sper sa va placa stilul meu de review, si abia astept sa va arat machiaje si proiecte noi : 
Stay tooned! 
Sa aveti o seara de 1 mai superba! 


Kisses,
Roxie

11 comentarii:

Precious Deedee spunea...

abia astept un review la tusul lichid sleek

Andreea Elena spunea...

chiar aveam nevoie de acest review,ca ma gandeam cum este cel de la wet n wild. thx :*

Alina Rosu spunea...

cum ai resuscitat tu eyelinerul de la elf? ca si al meu s-a cam uscat si nici macar la jumatate n-am ajuns, n-as vrea sa il arunc...

Anonim spunea...

Alina, cred ca poti sa pui un strop de crema de fatza in el

Alina Barbu spunea...

deci m-ai facut sa mi-l iau pe cel de la wet & wild !eu sunt obsedata de eyelinere in special de cele de acest gen.

Iulia spunea...

Cel de la Elf nu-mi place pentru ca se usuca tare repede :(. Pensula de la Elementhal Estetics e minunata :). O folosesc zilnic.

Iulia spunea...

Cel de la Elf nu-mi place pentru ca se usuca tare repede :(. Pensula de la Elementhal Estetics e minunata :). O folosesc zilnic.

Precious Isla spunea...

hi! i just found your blog,wanna follow each other! follow me here

http://preciouslovestyle.blogspot.com/

Magda Makeup spunea...

Am eu tusul lichid de la Sleek si imi place mult de tot, e un negru intens, rezista cateva ore (apoi incepe sa se "descompuna":)) si se aplica foarte usor, mai ales cand ma grabesc tare este cea mai rapida varianta

Ela spunea...

Ar trebui sa imi cumpar si eu unul desi as cam vrea vreo 5-6 :)

Unknown spunea...

replica ysl r76 k6f68c1d15 replica bags from china x31 m2v78g4m12 high end replica bags y70 h3t65v8p91