miercuri, 5 septembrie 2012

[VIDEO] My everyday makeup - Rutina mea in machiajul ochilor


Hello again ladiez :)
Se simte ca n-am mai iesit de sambata,da? Am facut 3 clipuri,noi, in ultimele zilele si simt nevoia sa le postez. Desi, ar trebui sa continui sa invat, in exact 12 zile voi avea examenul de licenta, care sunt convina ca nu va fi unul tocmai usor. Dar ..
Pentru astazi, rutina mea de cateva luni, defapt machiajul pe care-l fac atunci cand n-am nici o alta inspiratie. Sper sa va placa :)
A, si da ... puteti sa vedeti clipul mai calitativ pe youtube.
Va pup si ne vedem data viitoare
Roxie





10 comentarii:

Girl Pearl spunea...

Dragut!

vanesa S. spunea...

vrem sa vedem si un clip cu rutina fetei..cu fdt, pudra etc..esti ff frumoasa si finuta..daca vin la cabinetul tau, m.as lasa si consultata si machiata de tine:)

Girl Pearl spunea...

Te invit la giveaway aici:http://girlpearl12.blogspot.ro/2012/09/giveaway-only-ro.html
Te pup

Girl Pearl spunea...

te invit la giveaway aici: http://girlpearl12.blogspot.ro/2012/09/giveaway-only-ro.html

Elena Nalbaru spunea...

E foarte dragut machijul :) dar la urmatorul video incearca sa nu mai mesteci guma...ca nu da bine... :P

Anca spunea...

Am observat mici emotii :P Nu trebuie, esti super talentata, si stii cu ce se mananca toata treaba. Poti sa te maimutaresti, poti gresi, poti face ce vrei tu, e munca ta, sunt clipurile tale. Succes!

Roxie spunea...

@Girl Pear : Multumesc mult :*

Roxie spunea...

@Vanessa : Tocmai am facut. Am retinut ca mi s-a cerut rutina machiajului fetei, dar nu aici, si de tine, ci pe youtube. Am facut clipuletul, sper sa se uploadeze in dimineata asta :)
Iti multumesc mult, m-ai facut sa rosesc. :*

Roxie spunea...

@Elena: Multumesc mult :* Da,am vazut si eu dupa ce l-am uploadat. Imi cer scuze, chiar arata urat,si sunt constienta ca nu a fost un gest frumos din partea mea. Culmea e ca nu sunt genul de persoana care sa manance guma in general, daca incerc de 2-3 ori/an e mult :(

Roxie spunea...

@Anca : Mici? Mari de tot ... abia stiu sa vorbesc, si live n-am probleme gen balbe sau alte greseli. :) Daca am fost in stare sa mananc guma, in conditiile in care eu nu ma ating in general de ea. Imi pare rau ca gresesc absolut prosteste ..
Multumesc mult de tot de incurajari. Sper doar,cu timpul, sa ma relaxez in fata camerei :)
Te pup