duminică, 30 mai 2010

Review - Gel Linere


Hello gagici,

Stiu ca n-am postat de mult, si mai stiu ca ma iertati. Problema o prea bine stiti : stresiunea. Am avut de dat colocvii si am avut de terminat ultimele lucrari dinaintea vacantei. Important e ca mi-am facut timp sa postez ce v-am promis. Mi-e rusine ca am intarziat atat de mult,sincer.
Hai gata cu introducerile astea obositoare pline de scuze si iertari,nu fac decat sa va plictisesc in stilul asta,right? :))

Una peste alta, am pus cap la cap parerile,impresiile si swatch-urile de la gel-linerele mele.
Vreau sa va povestesc ce-mi place si de nu la fiecare brand in parte,si apoi sa fac o usoara comparatie intre ele.
Sa incep cu :





Coastal Scents Gel Liner - True Black si Grape Vine





Pro:
- textura cremoasa , se aplica foarte usor

- se usuca in 6 luni , testat de mine.

- se poate folosi ca baza, dar nu se intinde prea usor pe pleoapa.

- negrul este intens

- se usuca usor lucios.

- rezista pe pleoapa si fara primer,asta daca n-aveti pleoape uleioase.
In caz de pleoape uleioase rezista cu fard negru peste sau un primer sub.

- pret bun : 6,95$

Contra:
- n-am avut curajul sa-l aplic pe interiorul pleoapei,fiind un produs chinezesc.

- nuanta grape vine are textura de mousse - se aplica destul de greu ca si eyeliner,si e foarte lucios. Poate am nimerit eu un lot prost - dar nu ma incanta deloc.

- e waterproof - deci trebuie demachiant waterproof ca sa-l dau jos.



SWATCHES









Stila Smudge Pot - Black, Grey si Bronze



Pro :
- l-am aplicat pe interiorul pleoapei inferioare si rezista, bonus: nu mi-a iritat ochii. Deobicei eram fan creion in zona respectiva, dar la un look mai dramatic culoarea respectiva trebuie sa reziste,si cu creionul mereu am avut probleme de rezistenta.

- textura cremoasa, extrem de usor de aplicat

- se usuca rapid pe pleoapa

- il am de 3 luni si-l folosesc zilnic si inca nu s-a uscat.Am inteles totusi ca mai mult de 6 luni nu rezista..

- se poate folosi ca baza perfecta pt smokey eyes

- cel bronze se usuca usor sclipicios ( din cauza pariculelor din compozitie ) dar arata natural. Aplicat pe pleoapa,nuanta e mai inchisa decat in cutie.

Contra :
- negrul nu e atat de intens ca si negrul CS

- negru si gri - se usuca mat,nicidecum lucios

- se intinde dupa 4-5ore, fara un primer sub.




SWATCHES








Oriflame Giordani - Soft Black si Deep Green





Pro
- sunt pigmentate - dar greu faci diferenta dintre soft black si deep green

Contra:
- calitate slaba, deloc cremoase. Au o consistenta ciudata, prea tare pt un gel-liner.

- nu rezista , se intind repede

- se usuca mat

- pret : 25-30lei ( daca-mi amintesc bine )


SWATCHES






Swatches in comparatie

Gel-linerul mi se pare o inventie grozava. E mult mai usor de aplicat decat tusul traditional sau creionul. Intr-adevarul nu are finish-ul tusului,si nici linia aia fina pe care o poata lasa tusul,insa
ce-am observat eu,cu multa practica am ajuns sa trasez linii aproape subtiri si drepte.
Ca sa fac un top si o comparatie intre cele 3 gel-linere negre, pe primul loc l-as pune pe cel de pe coastal scents. 2.Stila si 3.Giordani. Imi place mult pigmentatia si rezistenta gel-linerului Coastal Scents - in schimb imi place cat de usor se aplica Stila. Imi place ca la un look mat Stila merge perfect , in schimb CS-ul arata usor prea glossy. Stila din cate am inteles s-a retras din Sephora Romania. Pretul unui pot e la 20$ pe site-ul oficial Sephora.La noi le gaseam doar in varianta TRIO - deci mini poturi.Giordani,nu recomand. Nu e deloc o buna investitie.


Sunt curioasa , voi folositi gel-linere? Si daca da, ce brand,si ce parere aveti de produsele de genul?
Va pup
Roxie.

15 comentarii:

Ale spunea...

Eu nu folosesc, dar as vrea. Ma tenteaza sa incerc ELF Studio cream eyeliner din simplul motiv ca imi sunt cel mai accesibil de cumparat( elf uk de ex) . Daca ar face totusi cineva comanda pe CS, as lua gel-linerul lor.
Bine de stiut ca cele de la Oriflame sunt de evitat!

verneadoll spunea...

Eu mi-am achizitionat un gel-liner de la Nvey Eco este un produs bio
Pro: este un produs bio, nu mai ma ustura ochii
Se intinde bine
Consistenta cremoasa
Rezista destul de mult
Recipientul are si o oglinjoara, ceea ce e bine daca vrei sa-ti faci un pic retus. Insa nu are aplicator.
Are SPF.
Contra: costul destul de mare 34 ron, cu reducere de 50%

Joice spunea...

Yeeeeeeeeeee welcome back in beautysfera :D Imi place review-ul, si mi-ai facut iar pofta de shopping! Bestie!
Siiiii iti zic din experienta ca gel linerul coastal scents e perfect pentru waterline :D E ca in reclama de termopane: proiectat sa reziste, sa reziste, sa reziste :)) L-am avut 4 ore pe waterline si era nemiscat

Unknown spunea...

Well avand in vedere ca eu mi-s very newby, m-a ajutat foarte mult review-ul tau.
Thanks! :*
Si e clar, cand o sa imi fac comanda de pensulici de pe Coastal, trebuie sa imi iau si un gel liner din asta, ca daca nu si mor :">.
Te puuup!

Roxie spunea...

@Ale : Sunt curioasa cum e gel-linerul de la Elf. De gama Studio am auzit numai de bine :D Daca cumva ti-l cumperi,sa-i faci un review ceva. Chiar pare tentant.

Roxie spunea...

verneadoll : de unde ai cumparat Nvey Eco? Cu reducere? Nu stiam ca are SPF :) Foarte tare! Si e si bio. Apropo de gel-liner bio,am inteles ca a aparut si de la Alverde.

Roxie spunea...

Joice : N-am stiut ca l-ai folosit pe waterline. Pe bune,de ce nu mi-ai zis??? :)) Auzi bre,tu macar ai facut shopping la targ ... dar eu?! :)) Stii ca salivez in continuare?

Roxie spunea...

Chatte : Ma bucur ca te-a ajutat *hugs* Ideea e ca o sticluta de gel-liner si o pensula liner fac minuni. Sunt de 1000 de ori mai usor de folosit decat tusurile clasice cu pensulita. :) Te pup

verenadoll spunea...

Hey Roxy! L-am luat dupa site-ul lor www.rangali.ro dar am vazut si in Douglas si in Plafar. O sa incerc si fondul de ten si restul produselor si o sa revin cu un review despre ele, daca nu apuci sa le achizitionezi.

Roxie spunea...

@verenadoll : Ar fi minunat! Si chiar te rog sa ma anunti daca iti mai cumperi ceva de la ei. O sa ma duc prin Plafar sa caut produsele,daca nu - probabil ca o sa-mi comand online. Noi din nefericire,n-avem Douglas in oras :(

Baby spunea...

Foarte folositor review-ul tau. Eu nu am folosit inca gel liner, dar cum cu tusurile clasice nu ma descurc deloc (nu-mi ies liniile drepte si pace), chiar aveam de gand sa-mi iau un gel liner...probabil cel de la Coastal. Sa vad cand ma "combin la o cartela" :))) cu vreo fata care face comanda de pe Coastal sa ma lipesc si eu cu un gel liner si o pensulica. :D
Anyway, great job. Si welcome back. :*

verenadoll spunea...

Hey Roxie! Legat de produsele Bio, eram azi pe facebook si am vazut ca au bagat promotie de -60% + un portfard cadou. Daca nu ai gasit, cred ca se merita sa-ti achizitionezi ceva de la ei. Iti dau linkul de facebook http://www.facebook.com/pages/Rangali-Cosmetice-organice/326742012832#!/photo.php?pid=4339435&id=326742012832
Te pup

Roxie spunea...

@ Andre : Vaiiii,stiam ca am uitat ceva .. si nu-mi aminteam ce. Era poza cu pensulele pt gel-linere. Sunt senila ... :))

Roxie spunea...

@verenadoll : Ce oferta!! Multumesc de pont si de link. M-am inscris la ei :) Sa vad acum ce comand!

verenadoll spunea...

Hey roxie, mi-am dat comanda de fond de ten, blush si fard de pleoape, mi-au venit super repede :). Am primit si portfardul care e foarte dragalas :D. Fondul de ten mi l-am luat pe cel lichid, fiindca e vara si e mai potrivit, are o textura usor cremoasa (nu e lichid, lichid ca cel de la vichy), se intinde bine, nu lasa urme. Blush este foarte tare! Culoarea este un rose, care pe un ten alb (ca al meu) vine foarte bine. Iar fardurile au o textura fina sunt usor de aplicat, rezista si nu se strang. Te pup