duminică, 3 octombrie 2010

Vichy + CONCURS *inchis*






Hello dears,

Am revenit cu review la fondurile de ten Vichy,mai tarziu decat trebuia, dar sunt groaznic racita dar asa mi-am adunat puterile ca sa postez. Sa ma iertati daca nu sunt tocmai cea mai coerenta ,da?
So,folosesc Vichy de vreo 4-5ani,la recomandarea unei doamne farmaciste,si mereu am fost multumita de produsele lor.Stiu ca atunci cand vine vorba de brandul lor exista 2 categorii de persoane : carora le plac,si carora nu le vor placea niciodata produsele lor.

Cu toate astea vroiam sa va spun ca am fost contactata de o domnisoara simpatica tare,Catalina, care mi-a povestit despre proiectul Vichy,si care era dispusa sa-mi trimita fondurile lor de ten ca sa le incerc si sa le fac un review sincer pe blog.
M-a incantat ideea pt ca era cazul ca si in Romania sa se promoveze produsele cosmetice in felul acesta. Cine urmareste fetele din US si nu numai, de pe youtube stie despre ce vorbesc.
Anyway, am primit pachetul si m-am pus la testat fondurile de ten,si nu numai pe mine ( tenul meu e normal , fara prea mari probleme )- ci si pe o prietena cu tenul uscat spre foarte uscat si cu usoare probleme.

Bon ... voi incepe cu cel care mi-a placut cel mai mult,si pe care voiam sa-l cumpar la recomandarea lui Joice.

Vichy Aerateint Pure
In 2 variante : luid pentru tenurile mixte/grase si crema pentru cele normale/uscate.
Ambele imi plac.

Ce spune Vichy :
Fara parabeni
Culoarea naturala timp de 12h
Non-comedogenic
SPF 20
pigmenti puri 100%minerali

Parerea mea :
Imi plac ambele variante, foarte mult. Nu vad diferenta prea mare intre ele, as tenul meu e normal.
Imi place finish-ul care e unul satinat - luminos , asa cum spun ei.
Acoperirea,din cate am vazut nu e prea mare, dar cu o pudra si/sau concealer se rezolva toate.
Imi place ca nu e heavy deloc,simt ca tenul meu respira.
( poate nu stiati dar am avut unele probleme cu tenul si asa mi-am luat Estee Lauder Double Wear - care are acoperire mare spre exagerata pt gustul meu )
Facand comparatie intre Double Wear si AeraTeint,clar AeraTeint-ul are un mare plus. Si sigur il voi cumpara pe viitor.


Vichy Normaderm Teint
Pentru tenul cu probleme.

Ce spune Vichy :
Prima textura rezistenta la sebum
Ten neted,mat,uniform
Ultra-rezistent 8H la productia de sebum din cursul zilei.
Acopera perfect fara a incerca porii
Reduce vizibil problemele tenului
SPF 20
Non comedogen
Hipoalergenic

Parerea mea:
Cum spuneam, toate fondurile de ten le-am testat pe mine si pe o prietena. Din pacate niciuna dintre noi n-are ten gras cu excess de sebum.
Pot doar sa va povestesc de finish : intr-adevar e mat, cu aspect natural.
Acoperire e ok, n-am acum cosuri sau vreo urma ceva sa-l testez pe ele,dar mi se pare ca are o acoperire chiar buna. Cu concealer si pudra arata heavy,dar cu o translucent powder se rezolva problema.


Vichy Liftactiv Flexilift Teint
Pentru ten matur

Ce spune Vichy : Piele mai neteda, efect lifting
Ridurile sunt ca si impise din interior
Pielea cu adevarat intinerita
Ten uniformizat si satinat
SPF 20
Este non-camedogen
Hipoalergenic

Parerea mea:
Iubesc finish-ul lui. Este ideal de satinat si luminos. Daca nu stiati ca sunt fan fond de ten glowy acum ati aflat. Daca AeraTeint-ul ar avea finish-ul lui ar deveni fondul de ten ideal pt mine.
Acoperire este foarte buna, rezista .. maxim l-am tinut 8ore si n-am avut probleme.
Din pacate il voi testa pe mama pt riduri& co si voi reveni cu un review pe treaba asta. Chiar sunt extrem de curioasa.



Si acum un MIC BONUS - concurs VICHY
Ce trebuie sa faceti?
Sa-mi scrieti pe mail ( makeupbyroxie@yahoo.com ) experienta voastra cu fondurile de ten VICHY. Iar eu voi alege cea mai funny povestioara,deci o castigatoare :)
Vichy va v-a trimite pe adresa voastra fondul de ten care v-a placut cel mai mult.
Daca nu folositi vreun fond de ten din brandul lor, puteti sa treceti prin farmacii si sa luati mostre sau chiar brosura cu mostre fond de ten Vichy.
Mostre mai gasiti si-n reviste.

Concursul dureaza 2 saptamani : 3octombrie - 17octombrie

Va astept cu pareri,pe mail.

Va pup,
Roxie




P.S.: !!!
Nu uitati de CONCURSUL care e inca deschis pana in 24 octombrie!!!
Va astept cu poze!!!!

6 comentarii:

Unknown spunea...

Eu deja ma enervez!
Farmaciile din orasul meu ciuciu, n-au!
O sa mai caut, sper sa gasesc...
Pup!

monica.b spunea...

Ca sa fiu cu un pas inaintea radicalilor liberi din mediu si ca sa am un ten de portelan folosesc fondurile de ten Vichy.
Povestea:
La usa suna cineva. Deschid. Primesc un pachet mic, il desfac. Era un cadou: un fond de ten.. ..Vichy.. Hmm, imi zic..ia sa-l folosesc eu diseara, poate poate ma transform intr-o zeita si toate privirile vor fi asupra mea ( rad). Imi vad de treburile zilnice si uit de el pana pe la 7 seara cand incep sa ma aranjez. Ieseam cu prietenele intr-un club .. nu mai iesisem de mult timp. Finisez machiajul si ma privesc in oglinda, nu venea sa cred. Eram chiar eu?? Admiteam ca exista o mare diferenta intre mine machiata si eu nemachiata, dar de data asta era altfel.... tenul meu radia, chiar ma simteam divina. Ies multumita din casa. Se promitea a fi o noapte reusita. Asa era: prietenele ma priveau hipnotizate, in club atrageam toate privirile.. ma simteam bine.. ma simteam o stea de cinema.
Bzzzz...bzzz ...suna telefonul.. ma uit la ceas..7... ma trezesc la realitate si realizez ca a fost doar un vis. Nuuuu!!!!!!! Ma ridic alene din pat si merg la baie. Pe etajera un pachetel mic si un bilet: ”La multi ani surioara!”...era un cadou.. ca in vis...
Vichy, visul devine realitate!
Normaderm Teint

tigrishor spunea...

Este unul dintre acele fonduri de ten miraculoase care participa la hidratarea tenului meu si la finisarea imaginii mele.
El are grija de mine zi de zi, la munca, la shopping, la o iesire cu prietenele, in club, la iarba verde, la intalnirile nocturne....
Vichy ma transforma din ratusca cea urata in regina balului, din prietena neingrijita in femeia dupa care tanjesc toti barbatii.
Vichy: transforma visele in realitate! Iti multumesc ca existi!
Aera Teint Pure

annis spunea...

Fondul de ten este esential pentru mine, este unul dintre cele mai dificil de ales produse de make-up si de care tine intreg machiajul pe care vrei sa il realizezi.
Am un ten foarte pretentios, gras-mixt de aceea am mare grija in alegerea fondului de ten, de aceea am fost foarte fericita cand am aflat cand cei de la Vichy ne-au oferi sansa de a testa cele 3 tipuri de fon de ten.
Probabil nu sunt singura care de-a lungul timpului a avut experiente mai nefericite cu fodul de ten, fie ca a fost vorba despre un produs total nepotrivit tipului de ten, fie ca a fost vorba de o culoare prost aleasa.
Am incercat Aerateint si am ramas foarte incantata in primul rand pentru ca nu are efect de masca, arata absolut natural si acopera foarte bine imperfectiunile.
Cel mai important aspect mi-a placut ca este destinat tenul mixt/gras si are functia de a matifia pielii reducand aspectul de sebum si nu ma mai confrunt cu aceeasi probleme dintotdeauna: "nu-mi mai luceste tenul" dataorita texturii ultrafine si fondante.
Ideea unui fond de ten dermatocosmetic ar fi sa nu irite, sa nu contina substante agresive si sa si trateze...este cazul Aerateint.
Recunosc ca de-a lungul timpului a avut experiente mai nefericite cu fodul de ten, fie ca a fost vorba despre un produs total nepotrivit tipului de ten, fie ca a fost vorba de o culoare prost aleasa.
De remarcat este faptul ca toate aceste produse contin apa termala Vichy, o adevarata desfatare pentru piele si factor de protectie SPF 20.
Fondul de ten reprezinta acea bariera de protectie fata de toti factorii nocivi care se regasesc in atmosfera: praf, raze ultraviolete, fum, radicali liberi, variatii de temperatura.
Vichy AeraTein este prietenul meu de nadejde in orice machiaj, zi de zi. Este cel mai important detaliu al frumusetii mele, este un produs pe care il folosesc zi de zi, un produs indispensabil ce confera stralucire, luminozitate, acopera imperfectiunile, imi protejeaza tenul de factorii nocivi si ma face sa arat impecabil indiferent de momentul zilei sau de ocazie. Fondul de ten Aeratein este secretul din spatele frumusetii mele de invidiat!!!

violeta spunea...

folosesc fond de ten frecvent pentru a-mi acoperi micile imperfectiuni datorate varstei, stresului si grijilor. Am gasit intr-o revista o mostra de fond de ten Vichy si prima data am avut tendinta sa nu-l folosesc avand o experienta neplacuta in ceea ce priveste fonduri de ten testate pentru prima data. Dar, odata aplicat …minune! Tenul meu era atât de luminos, curat si proaspat, încât parea ca toate campurile de lavanda se iveau în plin soare!In aburul acestui fond de ten niciodata nu este innorat. Nimic nu perturba seninul din sufletul meu cand simteam parfumul placut in nari. Acest parfum care ma duce cu gandul la o copilarie aleasa, frumoasa, fara nori, senina si jucausa…de aceea, e o nuanta a inimilor si sufletelor senine (nu sunt singura care spune acest lucru.). Absolut întâmplator am observat ca, dintre persoanele cunoscute, doar cei care au obiceiul sa minta si sa însele urasc, chiar urasc persoanele care se ingrijesc. Folosindu-l
imi aduc aminte de zile zile însorite si fericite pline de veselie si voie buna .

nicola spunea...

Blonda, bruneta sau satena, exista mereu o armonie de culori
ideale pentru a ne scoate in evidenta frumusetea naturala a tenului.Iar Vichy ne sare in ajutor cu miraculoasele sale fonduri de ten.
Fondul de ten este una dintre cele mai importante investitii din trusa de machiaj si nu trebuie sa ne lipseasca. Confera stralucire si luminozitate pielii, acopera imperfectiunile si face ca tenul sa arate impecabil oricand si oriunde.
Am descoperit de 1 an de zile Aeratein Pure Fluid si Normaderm. Aeratein Pure Fluid este un fond de ten care rezista la semnele de oboseala si rezista foarte mult pe ten, nu pateaza hainele si nu incarca tenul,previne reaparitia imperfectiunilor si a cearcanelor, mentine luminozitatea si prospetimea tenului,stralucirea este sub control.
Normaderm, pe langa rolul de infrumusetare, acest fond de ten are si un rol de protectie. De aceea, primavara aleg un fond de ten care sa ma protejeze de razele ultraviolete, in acest caz cel mai potrivit pt mine este Normaderm, deorece tenul meu este mai sensibil primavara din cauza alergiei de care sufar, avand apa termala, spf si fiind indicat tenului cu probleme el am ajuta sa arata impecabil in aceasta perioada.
Fondul de ten Vichy este o bariera impotriva factorilor nocivi din atmosfera cum ar fi praful, razele ultraviolete, fumul. In acelasi timp ma apara de vant, frig si soare. Din aceste motive il folosesc in fiecare zi si anotimp, iarna si vara folosesc aeratein pure fluid iar primavara si toamna normaderm, si sunt extrem de multumita de ele, sunt ca o minune pentru tenul meu care imi da batai de cap.
Rezultatul:
Un ten impecabil, o frumusete stralucitoare garantata !
Iluminati-va frumusetea cu gama Vichy!!