duminică, 20 februarie 2011

Haul Time! *** Pic Heavy

Hello beautiful ladiez,
Am hotarat zilele trecute sa postez tura de shopping din ultimele 2 luni (?!) exceptand cateva palete pe care le-am cumparat la reducerea de dupa sarbatori de la Sephora si pe care le voi prezenta separat, facandu-le cate un review+swatches.
Intai de toate vreau sa spun ca intentia acestor posturi e sa prezint si sa fac mini review-uri produselor,nicidecum sa ma laud,sau sa arat cuiva ce mi-am mai cumparat. Am tinut mortis sa spun treburile astea pentru ca mereu se gasesc rautaciosi care gandesc dincolo de limitele mele. :(
Aceste fiind spuse, pot sa trec la partea a2a - deci am muncit la postul asta 2 zile! Nu inteleg de ce mi-a luat asa mult.M-am chinuit cu pozele extrem,ca sa prind nuanta produsului sau macar apropiata, apoi le-am prelucrat,le-am scris si abia apoi am reusit sa le postez. E horror, prefer sa postez cate 10 machiaje decat sa fac posturi-hauls de genul.
Incep cu shoppingul de la Sephora,cu produse Sephoara :
*iubesc brandul lor, mereu am fost multumita de produsele de makeup oferite de ei.Iar pensulele lor mi se par cea mai bun investitie alaturi de cele de la Sigma.





~ Sephora Single Eyeshadows - Long Lasting Paraben free : no 53 Shimmering Sunset si no 54 Lucky Penny
Sunt pigmentate,se intind si se blenduiesc excelent - nu intentionam sa cumpar nuantele astea, dar mi-a trecut prin cap un look sun kissed,si la stilul meu mai dramatic cred ca se potrivesc perfect.




~ Sephora Bronzer Powder SPF 15 - S40 Honolulu

L-am cumparat pentru ca pretul mi s-a parut extrem de ieftin (28lei),si pt ca sunt absolut obsedata de bronzere in ultima perioada. Este un bronzer mat, care se blenduieste foarte bine si imi place ca are o tenta peachy(dar nu portocalie).





~ Sephora Gloss Ultra-Brillance no 34 si no 32 
Cine e fan glitter iubeste gloss-urile astea. Eu din nefericire nu sunt fan,dar pot trece peste glitter daca nuata este frumoasa. Am gasit no 34 - un bej cu particule de glitter mov-albastrui,roz si auriu , peste un ruj nude arata mai mult decat superb. Si no 32 - un roz cu particule de glitter aurii, aurii - olive si roz.
Imi place ca nu sunt lipicioase insa nu-mi place cum se simt particulele acelea pe buze. Rezista relativ bine,desi eu sunt genul care "mananca" gloss-ul.
Sephora Lips Pencil - no 400 - Un creion de buze nude,usor satinat , cremos. Din pacate preferatul meu ramane cel de la S-HE care e mat.



 
no 32.

no 34.
no.400

~ Sephora Long-Lasting Eyeliner - no 01 Noir Black
Este eyelinerul lichid ideal, pentru mine. Iubesc pensula ,care nu este una tip carioca,dar care are o precizie excelenta. Are un finish mat si un negru intens. De cand l-am cumparat am uitat de celelalte eyelinere,si cu siguranta il voi recumpara. 











O alta oprire a fost la Kenvelo pt produsele Wet&Wild. A fost lichidare de stoc,si am profitat cat am putut. Am vorbit cu fetele de acolo,pentru ca nu am inteles de ce lichidare de stoc la niste produse mai mult decat bune, si mi-au spus ca vor aduce colectiile noi. Nu stiu daca au adus deja pentru ca n-am mai intrat intr-un Kenvelo de atunci, totusi sper sincer sa se tina de cuvant.Daca ati vazut vreo miscare la Wet&Wild,va rog mult sa ma anuntati si pe mine,pretty please. :)





~ Wet&Wild Eyebrow Pencil  - 03
Este produsul meu preferat pt sprancene. Nuanta ideala pt brunetul meu,cremos dar se fixeaza excelent cu o pudra pt sprancene, eu o folosesc tot pe cea de la Wet&Wild. Imi pare rau ca nu mi-am cumparat mai multe.  


~ Wet&Wild LipGloss - E 82804
Urasc ca n-au denumiri,sau cel putin numere, ca sa le pot identifica mai usor. Numarul de mai sus cred ca este un cod din fabricatie,sau - pe cuvant daca imi dau seama. Ideea e ca l-am gasit si pe farduri si pe trios.
Nuanta este superba de peachy cu irizatii roz.Este satinat si cam greu de asortat,si accentueaza ridurile buzei,de fapt chiar se strange urat.Partea cea mai nasoala totusi e mirosul si gustul - de pepene din plastic. Nu stiu sa-l caracterizez mai bine. Accept orice gust si miros,si nu sunt deloc sensibila,dar produsul asta pur si simplu sucks! Daca pana acum credeam ca Astor a scos cel mai gretos gloss ever - miros si gust de plastic ars - eh Wet&Wild il intrece. Deci un BIG NO - si daca vreodata voi mai fi tentata de gloss-urile lor fara tester nici nu ma mai ating de ele.





~ Wet&Wild mono eyeshadow - E 91406
O nuanta de sampanie satinata,imi place sa-l folosesc pt iluminatul coltului interior al ochiului. Este foarte pigmentat si se intinde si blenduieste bine.



~ Wet&Wild eyeshadow trio - E 91602
Ambele imi plac, sunt pigmentate ca si mono-urile, usor de intins si usor de blenduit. Par genul de farduri care rezista si fara primer. Trebuie sa le testez totusi. Nuante neutre - imi place sa le combin cu nuante mate pt look-urile de zi cu zi.
Wet&Wild Eyeshadow trio - E 91601




~ Wet&Wild kabuki - nu stiu mare lucru despre pensula asta pt ca nici n-am scos-o din cutiuta de cand am cumparat-o pentru ca am inca 2 kabuki, unu mare de la TANF si unul mic roz.
Cel mai probabil o voi adauga la urmatorul GIVEAWAY :) deci fiti pe faza!!





Nu demult am facut comanda pe  COOL-COSMETICS este un blog de cosmetice foarte bine aprovizionat, la preturi mai mult decat avantajoase si cu produse cosmetice originale. Am comandat de foarte multe ori de la domnisoara care detine blogul ( ne stim de aproximativ 2ani? wow! - din 2009) , si mereu a fost de cuvant, ba mai mult extrem de generoasa. Si de data asta a fost la fel de generoasa,si pe langa comanda mea,mi-a trimis un produs care sincer m-a dat pe spate! 
Sincer, eu va recomand cu incredere sa comandati,veti fi mai mult decat multumite! 







~ Fond de ten Revlon Photoready 
Mai trebuie sa spun ca a creat isterie? Toata lumea l-a vrut!Toata lumea il cumpara! Nu puteam sa ratez sa-l testez. Ah, am multe de zis despre produsul asta si trebuie sa-mi adun ideile.
Am avut mari astepari de la el - poate prea mari (?!) el fiind totusi un produs drugstore, si eu comparandu-l cu my HG Clinique - Superbalanced. 
Sunt fan fond de ten glowy, sa aiba tenta aia satinata si m-a terminat,sigur dau banii pe el. Auzind tot felul de review-uri si pareri ,am zis clar,va fi varianta mai ieftina a lui Superbalanced. Din pacate nu e asa. Diferenta dintre ele e ca Superbalanced e satinat , n-are pic de urma de shimmer/glitter. 
Si in fond nu asta ma deranjeaza, ci ca folosind o spuma-crema sub ( cea de la Olay pe care o foloseam deobicei sub orice fond de ten ) in mai putin de 5 ore zona T mi-era absolut oily - invadata as putea spune, si culmea, n-am patit niciodata cum vreun alt fond de ten treaba asta. 
Sunt revoltata pt ca am tenul normal, poate o idee oily in zona T, dar nu ca sa folosesc produse pentru ten gras,sau servetele pt a absorbi uleiul.
Si pentru ca sunt o razboinica nu m-am lasat intimidata de el ,  si l-am folosit cateva zile la rand,in acelasi stil, same shit. Am continuat sa-mi schimb unele chestii din rutina zilnica si anume am inceput sa folosesc primerul Sephora in locul spumei-creme Olay - aceeasi poveste,doar ca nu mai eram invadata in cantitatile alea, retusam problema cu pudra. Apoi am inceput sa folosesc mai des de o data pe saptamana scrubul si sa schimb primerul cu o crema extrem de light de la Moller,si asa a reusit Photoready sa-mi intre in gratii. Totusi,am nevoie de retus dupa 7ore. 
Poate o sa va intrebati de ce tin asa de  mult machiajul pe fata. In primul rand pentru ca intru in contact cu multa lume pe parcursul zilei,si mi se pare de bun simt sa am tenul acoperit frumos cu fond de ten&co., deci ideea de a iesi nemachiata iese din discutie, apoi am zile cand e posibil sa ajung acasa la 17-18-19 - fiind plecata de la 8 dimineata,si am nevoie de un produs care sa nu necesite retus sau mai rau - sa-mi creeze probleme. 
Ca si concluzie : 
Ce-mi place la Photoready : acoperire medie ( ceea ce e mai mult decat ok ) , nuanta natural beige se potriveste perfect tenului meu , intra in piele extrem de bine si se blenduieste minunat, consistenta este usoara.  Particulele de shimmer le pun la "pro" pt ca nu ma deranjeaza deloc deocamdata, dar probabil inaintand in varsta n-o sa mi se mai potriveasca. Plus ca am impresia ca intra urat in riduri, si le accentueaza.
Ce nu-mi place : Desi nu am tenul gras, mi-a ingrasat zona T cum nu mi-am imaginat vrodata. Deci persoanele cu tenul gras sa se fereasca de el!



 


*am reusit sa prind in poza finishul shimmer pe care ni-l ofera









~ Maybelline Dream Mousse bronzer - 03 Bronze / Ambre 
"Sun kisses bronzing mousse" spun ei, si asa si e. Imi place mult bronzerul asta, il folosesc in combinatie cu un bronzer pudra. Pare mat, dar are tenta subtila satinata. Se blenduieste foarte usor,si n-are aspect fake deloc.





~ Gosh Pigment - Kiwi 
L-am primit odata cu comanda de la domnisoara Andrada. Si ii multumesc mult de tot. Urma sa-i spun parerea mea despre acest produs,doar ca nu ne-am mai intersectat pe messenger, asa ca i-am facut review aici,cu ocazia asta va faceti si voi o parere despre pigmentii Gosh.
Imi place ca folosit sub o baza sticky nuanta isi pastreaza culoarea mult timp si e usor de blenduit.
Nu-mi place ca folosit doar sub un primer simplu nuanta este mult mai deschisa si in timp isi pierde din intensitate.
Dar chestiile astea sunt valabile la majoritatea pigmentilor pe care i-am folosit eu.
Am testat produsul sub mai multe baze,si vreau sa zic ca iubesc culoarea. Stiti ca am pasiune pt verde si bineinteles,mov.
Peste UDPP - Urban Decay Primer Potion




 In poza de mai sus am facut swatch la pigmentul Gosh,sub diferite baze.
Sub :
1. UDPP - Urban Decay Primer Potion
2. Nyx Jumbo Pencil - Milk
3. Urban Decay Pencil - Zero
4. Stila Kajal - Smokey Quartz
5. Avon Arabian Glow MultiStylo
6. Ada - un verde crud
7. Ada - negru
8. Manhatta Go Big! Eyeshadow Pencil - Pearl 
9. S-HE automatic Khol-Kajal - 11 - albastru royal mat



Tot din Sephora mi-am cumparat un set Too Faced - Wild Thing,recunosc pentru bronzerul Chocolate Soleil,si nu-mi pare rau nici o secunda.
Vine impreuna cu un port fard cu imprimeu leopard, imi place si cred ca-l voi schimba cu cel pe care-l port acum,acest fiind mult mai practic.




~ Too Faced - Chocolate Soleil 
Este un bronzer mat, se blenduieste extrem de frumos,e o nuanta superba si are un miros absolut demential - de ciocolata. Il recomand sincer, e printre cele mai bune bronzere mate folosite de mine.








~ Too Faced Mascara - Lash Injection pin-point
Ei spun "Extreme defining, volume & lengthening mascara"
Imi place aceasta mascara, pentru ca in mare parte face ceea ce spun ei, mai putin la partea cu volum. Periuta e din par ,deci clar un mare bonus , e mica - neasteptat de mica ,dar alungeste si defineste minunat.
O am in nuanta brown,si-o folosesc in special pt genele inferioare.


~ Too Faced Primed&Poreless 
Nu l-am testat inca, ahhhh trebuia sa-l testez cu Photoready! Am uitat pur si simplu.Dar sigur il voi testa maine :) si revin in urmatorul post cu pareri.
Ca si consistenta pare asemanator cu primerul Sephora. Ramane de vazut totusi.

~ Too Faced Lip Bronzer  - Sun Bunny 
Imi place nuanta,imi place gustul si mirosul dar urasc ca e extrem de lipicios. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar arata fata mea daca din cauza vantului ar atinge firele de par buzele.
Nuanta este un nude cu irizatii de mov,albastre,verzi roz si aurii - se vede si in poza a2a.



Si intr-un final am ajuns si la DM , zilele trecute si pe langa sampon,balsam, fixativ,dischete demachiante si inca cateva chestii,mi-am luat si 2 rujuri. Nici nu ma asteptam sa gasesc asemenea nuante :)

~ Manhattan Xtreme last&shine - 33N 
Un portocaliu Xtreme. Am cautat de mult nuanta asta,defapt orice portocaliu era bine venit. Am primit de la Joice un portocaliu-rosiatic superb! Si inca sunt cu ochii pe MAC - Morange.
So,nuanta nu e prea purtabila,defapt si eu o voi purta la vara, cred ca e putin cam prea neon pt iarna.







~ S-HE StyleZone Aqua Shine lipstick - 326
Nebunie a fost si cu mov, si pe cuvant ca as fi purtat toata iarna nuanta asta!





Finally !! :) Deci m-a luat somnul grav dupa tot postul asta!
Va pup si sper ca nu v-am plictisit cu postul asta ATAT de lung!
Roxie

33 de comentarii:

A.M. spunea...

yami yami!! sa le folosesti cu placere! :*

Frombeautywithloveblog spunea...

ce de ti-ai mai luat... sa te bucuri de ele :*

iguanitza spunea...

wow, să le folosești cu plăcere.
M-am uitat și eu la eyeliner-ul de la Sephora dar n-am fost convinsă să-l iau.... acum îmi pare rău că nu l-am luat...
Wet'n'Wild nu am avut până acum, iar când m-am trezit că aș vrea să încerc produsele dispăruse standul din Kenvelo, toate produsele (testere) erau 3 lei și nu cred că vor mai aduce ceva :(

Îmi place nuanța rujului S-he ..după ce am avut o experiență neplăcută cu o ojă am catalogat firma ca fiind una proastă, cu produse și mai proaste și de atunci m-am ferit să mă mai apropii de stand....
ia zi-mi cum e rujul ? :)

Unknown spunea...

Buna! Sa le folosesti sanatoasa! Mi-ai putea spune, te rog, care e pretul eyelinerului din Sephora? Multumesc anticipat.O zi frumoasa

Lauren spunea...

Ce de bunatati!!!! Sa le folosesti cu placere si sa te bucuri de toate! Pup! :*

Alexandra spunea...

Ce de minunatii!!! Wow! Sa le folosesti cu placere!! pup!

Adina spunea...

Superbe toate, sa le folosesti cu drag! Ador haul-urile :))

pup

Unknown spunea...

Vai Rox, m-ai imbolnavit! :))

Amalia spunea...

Eu de la Wet'n'Wild nici n-am mai prins trio-uri.Numai cateva farduri mono, cateva creioane, un tus de ochi si un corector.In rest n-am avut ce alege.
Iar rujul S-HE StyleZone este absolut superb.

YellowJade spunea...

Si mie imi place tare mult rujul S-he! cum se comporta la purtare? pup si sa te bucuri de tot ce ti-ai luat :)

Denisa spunea...

mersi ca mi'ai zis de doua bronzer'uri mate! trebuie sa imi iau.

vai ce imi place rujul movvv si cel porocaliu!

Anca Buzea spunea...

Sunt frumoase toate! Sa te bucuri de ele :)

Iulia spunea...

Sa le folosesti sanatoasa, fericita & iubita! Imi place mult rujul cu nuanta de portocaliu.

Joice spunea...

Sa le folosesti pe toate cu placere :D Mor dupa movul ala =p~

Special Koko spunea...

Am si eu cateva din chestiile de mai sus...asta clar e remedy pentru orice :)):D

Ia sa intru si eu la kenvelo sa vad daca au adus iar wet'n'wild:D pup!:*

Anda Zelenca spunea...

Imi pare rau ca n-am mai prins decat doua produse Wet'n'Wild de oferta cu 3.99 lei.
Am aflat prea tarziu. :(

Sper si eu sa mai aduca, la noi in Tm au scos standul de tot, dar poate o sa-l puna din nou, who knows...

Roxie spunea...

@A.M : Multumesc :* pup

Roxie spunea...

@Emm@ : am profitat de reducerile de dupa sarbatori :P
Pup :*

Roxie spunea...

@Igu : Eu uitasem intre timp de Wet&Wild si nu mi-am mai cumparat, am dat iama in Kevelo cand am auzit ca e lichidare de stoc. Le-am intrebat pe fete si au zis ca vor aduce colectii noi ... nu stiu ce se va intampla pana la urma.

Rujul e pigmentat,dar nu-mi place cum se simte pe buze :( si mi-e ciuda ca-mi place nuanta foarte mult! Se simte ca si o pelicula de apa .. nu degeaba se numeste Aqua bla bla. Sunt dezamagita si eu.
Pana acum mi-au placut 2 produse de la ei : un bronzer si un liquid liner.

Roxie spunea...

@Karmen : Eu l-am cumparat la pretul intreg,pentru ca cel de reducere era negru cu particule de glitter.
A costat 44lei.
Pup :*

Roxie spunea...

@Lauren : Multumesc :* pup!!

Roxie spunea...

@Alexandra : Iti multumesc mult :*:*pup.

Roxie spunea...

@Adina : Da,si mie imi plac haul-urile. Pup :* si multumesc.

Roxie spunea...

@Chatte : Huugs! Pup:*

Roxie spunea...

@Amalia : Din pacate si eu am prins doar ce se vede in poze. Ah,da erau si oje in mai multe nuante,dar cum eu nu folosesc n-avea sens sa dau banii pe ele.
Ai prins si tu ceva produse :)
Pup :* sa le folosesti cu placere

Roxie spunea...

@YellowJade : Din pacate n-am reusit sa-l port inca, dar revin cu pareri. Sincer mi se pare ca n-o sa reziste :(
Pup &multumesc

Roxie spunea...

@Denisa : Pup & multumesc :*:*
Sa-mi zici ce bronzer ti-ai luat pana la urma :)

Roxie spunea...

@Anca : Multumesc frumos :* pup!

Roxie spunea...

@Iulia : Multumesc frumos :* si eu sunt fan ruj portocaliu

Roxie spunea...

@Joice : I feel you :* pup!!

Roxie spunea...

@Koko : Sa ne spui daca au adus colectii noi :) si daca poti sa-i intrebi care e faza. Oricum ora exacta vine de la Bucuresti,deci degeaba ma agit eu pe aici :))

Pup:*

Roxie spunea...

@Anda : Imi pare rau sincer :( daca stiam,puteam sa-ti iau de aici , si ti le trimiteam printr-un colet,sau le aduceam chiar eu, si asa am fost cam des prin TM in ianuarie

Te pup :*

Anonim spunea...

wii porn trailers older shaved pussy moms sex mouvies multi pure water filters youtube lady gaga beautiful dirty rich how old would you be if you were born in 1995 as of 2009 porn kindersex video japanese sex stories
http://arab.sexblog.pw/?clarence
american standard hot water heaters big tit transexual sex xvedio satisfaction nude girl huge hentai tits africa teens porn free india sex videos nude girls in ms